І так. розпочнемо.
- Закохався вперше мабуть у 5 класі. Ну я не впевнений що закохався, але дічина мені страшенно подобалася. і я на той момент думав, що я закохався. Звали її Оксана і вона була моєю однокласницею. Проте що я в неї закоханий, знали мої товариші. і ось один протриндів. Вона дізналася. Для мене це була трагедія, але через не досвідченість, ми могли лише посміхатися один одному, і нічого більше. у 6 класі, вона переїхала на іншу квартиру, і втратив перше кохання. пам"я таю тоді квіт бузок. і це весь час мені кожного року нагадує про неї.
- Пергий танець з дівчиною. був теж з однокласницею. Вона було крута і вся така ойойой. але це було вперше з нею пам"я таю що була диско в класі, і ніхто не танцював доки ми перші не почали. Якщо чесно, перший танець по відчуттям я пам"ятаю так само як і перший досвід з дівчино. мене чомусь це тоді вразило. :boast:
- перший раз напився не пам"ятаю в якомі віці десь клас мабуть 6-7. але ми пили ромколу на лавці в селі з товаришем. за його кошт. гшроші він вкрав у своєї бабусі. напилися жах, я аж на лавці заснув. :bad:
- перший поцілунок- для мене був остогидним. у мене дівки в 7 чи 8 класі вкрали шнурок від кеда, і сказали. що повернуть лише за поцілунок. Була знову диско в класі, мене взяли за бари, завели в темний куток, приперли до стінки і поцілували. з язиком слюнями і всіма приколами. і хоча дівчина була симпатична, мені жахливо не сподобалося. :fie: Була дитяча травма.
- проперший досвід з дівчиною розповідати не буду і так вже все всім зрозуміло.[/align]